Георги Колеолов, който вече три години се бори за живота си, има спешна нужда от средства, за да покрие лечението си в Турция. Мъжът, който е баща на две момиченца, чува страшната диагноза мозъчен тумор през 2021г. и това преобръща живота на цялото му семейство.

След неуспешно лечение в България съпругата на Георги търси помощ в клиника в Турция. Вече повече от две години там борбата продължава, семейството не спира да губи надежда, но трудностите са много, а средствата не достигат.

Жената на Георги споделя, че са закъсали сериозно с финансиране на лечението. Едва са успели да платят лечението за септември, а сега от клиниката искат авансово да бъде осигурена сумата за октомври и ноември, която възлиза на 65 000 евро. Тя е необходими за ежедневните химиотерапии, на които е подложен Георги.

„Осъзнавам, че искам много, когато Ви моля за пореден, за стотен път да ни помогнате. Разбирам, че времената са трудни, уви,  не само за нашето семейство, но и за всички Вас. И въпреки това с плаха надежда Ви моля, подкрпете ни! Моля! С колкото можете! С каквото можете! Със средства, със споделяне на поста ми, с молитва или с положителна си енергия. Разчитам на Вас, защото друга надежда нямам.“, пише съпругата на Георги. 

Можете да помогнете чрез Дарителската сметка в Пощенска банка

IBAN BG84BPBI79214040909702

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s…