Фаталната Анита Мезер се е опитала да натопи Кирил Вълчев – Киро Скалата за убийството на мъжа си. В нощта на престъплението, около 3 часа след полунощ, тя му се обадила по телефона и и направила всичко въможно да го примами да се качи горе в апартамента й. Съпругата на Скалата обаче заподозряла нещо гнило и предупредила мъжа си да не се качва, съобщи за Флагман.бг близък на семейството.

Според него Черната вдовица е искала да вкара в капан Скалата и с лъжливи показания пред полицията да го набеди за престъплението или поне да прехвърли върху него част от вината за смъртта на културиста Николай Димов.

Сензационната версия не се опровергава от известните досега официални изявления по случая. “Мейзер е причинила смъртта на мъжа си Николай Димов по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда”, каза говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров на извънреден брифинг след убийството.

Каква е обаче тази умишлена средна телесна повреда, довела до трагичния изход все още не е огласено.

Според нашия източник свинските опашки са сложени на културиста след смъртта му, за да заблудят разследващите. Той твръди, че в случая става въпрос за престъпление от страст и Мейзер предварително е планирала и обмисляла всяка своя стъпка.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg