Какви са последните тенденции в официалните облекла и как ще изглеждат абитуриентките на баловете следващата пролет? Известният български дизайнер Стоян Радичев даде отговор на този въпрос с ексклузивно ревю в Etra Hall в Пловдив. Първият Private Event за абитуриентки - RADICHEV 2025 събра  200 избрани абитуриентки, които успяха първи да се регистрират в надпреварата за участие. Местата бяха запълнени рекордно бързо, което подчертава изключителния интерес и уникалността на събитието.

Гостите на събитието бяха посрещнати с елегантен стил и блясък. Фокусът на вечерта беше новата колекция DARING на дизайнера Стоян Радичев, която се отличава с дръзка елегантност и е създадена специално за младите жени, готови да заявят своята индивидуалност и увереност.

Тя е вдъхновена от мистичната природа и силата на женската енергия. Всяка рокля е създадена да разказва история – за трансформация, сила и стил. Символи като пеперуди, змии и скорпиони са вплетени в моделите, създавайки неповторим баланс между модерност и древна мистерия. Материите, от луксозно кадифе до деликатна дантела, придават на всеки модел усещане за изтънченост и изящество, докато кристалните акценти добавят допълнителен блясък.

Елегантната и енергична атмосфера на вечерта беше поддържана от водещите – популярната телевизионна водеща Моника Симеонова и харизматичният актьор Ивайло Захариев. Специални гости бяха популярните изпълнители Торино и Пашата, които внесоха допълнителна енергия и настроение със своите изпълнения, както и виртуозната цигуларка Таня Недева, която допълни атмосферата с изтънчените звуци на своя инструмент.

Награди и изненади

Стоян Радичев  поднесе на своите гости не само модно преживяване, но и множество луксозни награди:

  • Голямата награда е за бъдещата абитуриентка Деница Маргина от Дупница. Тя спечели  ваучер на стойност 2000 лв. за избор на абитуриентска рокля от RADICHEV.
  • Лица на колекцията DARING: Три от присъстващите абитуриентки ще бъдат избрани за лица на новата колекция DARING. Те ще имат шанса да участват в професионална фотосесия с моделите от колекцията. За да участват в конкурса, момичетата трябва да публикуват свои снимки от събитието в Instagram с хаштаг #radichevofficial.