Огромна сватбена процесия от лъскави автомобили и влекачи пресече Пловдив по обед днес. Автомобилите бяха украсени като за парад с балони и облепени с надписи и влюбени снимки. Щастливците, които сключиха брак днес са наследникът на най-голямата транспортната фирма в Източна Европа- ПИМК Костадин Филипов и неговата любима Тити. Бащата на младоженеца- Илиян Филипов беше осигурил няколко от влекачите във фирмата, които плътно следваха сватбарите.

Един от тировете беше изписан като сватбена картичка, а имената на влюбените бяха залепени на всички регистрационни номера. Шофьорите надуваха клаксони, а пловдивчани извъртаха глави, снимаха с мобилните си телефони и се радваха на сватбарите. Някои дори предположиха, че се жени шефа на "Мерцедес", а други възкликваха, че такова чудо не са виждали.

ВИЖТЕ ВИДЕО от пищната сватба - ТУК

Сватбеният парад  започна от дома на младоженеца- Костадин Филипов в село Марково...

 

Един от автомобилите бе превърнат в огромна сватбена картичка...

Белите птици преминаваха града, а всички извъртаха глави и се радваха на младите влюбени...

 

Ето я и колата на младоженците...

 

Kакто е традицията сватбарите първо взеха кума и се хванаха на хоро пред дома му...

 

Автомобилите блокираха движението в центъра на града, за да могат да се движат в колона един след друг. Поводът все пак им позволява и преминаването на червено... човек се жени само веднъж в живота си все пак!

По пътя за дома на булката сватбарите спряха на булевард "Никола Вапцаров", тъй като младоженката все още не била готова, докато чакаха те не пропуснаха да изиграят още едно хорце .

 

И най-накрая пред дома на булката - самата Тити. След като подписха в Дома на младоженците, сватбарите се отправиха да празнуват в хотел "Санкт Петербург".

 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg