Лекоатлетът и четирикратен републикански шампион Любослав Петров спечели сигурно място в седмия сезон на екстремното риалити “Игри на волята”. Той победи бронзовият медалист от петия сезон на надпреварата Мартин Николов-Елвиса в напрегнат кастинг двубой, който се реши на финалното логическо препятствие.

Любослав ще се присъедини към бодибилдърката Радостина Радева, инженера Милен Шуманов и MMA боеца Томи Борисов, които вече заслужиха своите място във формата.

Сблъсъкът между двамата претенденти включваше както морски, така и сухопътни елементи, а по-добрата физическа подготовка на лекоатлета му осигури комфортно предимство. Финалният пъзел се оказа сложна задача за Любослав, но въпреки това той успя да сбъдне мечтата си за участие в “Игри ма волята”. 

Племето на Храбрите, което тази седмица имаше право да участва в кастинг битката, сгреши в преценката си, избирайки Мартин-Елвиса за свой победител. Неговата загуба означаваше наказание за племето в предстоящата битка за територия и сериозно предимство за опонентите от Дръзките и Силните.

Кой ще грабне Резиденцията, какво ще бъде наказанието на Храбрите и какво очаква Раду след отпадането на Караолис, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” в понеделник, 28 октомври, от 20:00 ч. по Нова телевизия.