
Агнешка плешка на фурна с ароманти подправки, телешко джоланче, което се топи в устата, гарнирано с пюре от целина или картофи, с вкус на трюфел, токачка с хрупкава коричка, сервирани с чаша добро червено вино. Това са само малка част от изкусителните предложения на шеф Николай Боруков в ресторант „Salt & Pepper”. През януари той посреща своите гости със специални промоционални цени на ястията от дивеч и месните гозби.
Зимата наблягаме на вкусните печени меса. Да поседнеш с приятели в студената вечер, а около теб да се носи уханието на сочно телешко или гъделичкащо ноздрите агнешко - това е истински празник за сетивата, казва шеф Боруков.
В ресторанта си той работи със сезонните продукти, които са свежи и пресни. Всеки ден е на пазара, като само един поглед му е достатъчен да отдели качественото. Месото винаги е прясно и идва от ферми с гарантиран произход.
Клиентите могат да опитат агнешко джоланче , наложено с билки, с пюре с целина и шалот, телешки бузи в масло и чесън с печен сос. В листа присъства и токачката, която е една от запазените марки на ресторанта.
Сочните пържоли и стекове са основна част от менюто на „Salt & Pepper”. Кървавите стекове идват от всички краища на света. В ресторанта поднасят прочутия говежди Рибай стек с кост, както и Вагу рибай рол стек от селектирана японска порода.
Обедните менюта на ресторанта също са сред предпочитаните от чревоугодниците под тепетата.
TrafficNews.bg
Акценти



Младеж плячкосва от пловдивски фитнес, полицията го спипа


Ивелин Попов: Оставам в Ботев! Ще чакам развитие




Темите на Traffic News

Потушават бунтовете в културния сектор със 150 млн. лв.
