След 24-годишен брак и две деца, сръбската певица Драгана Миркович се развежда със съпруга си Тони Биелич. По всичко обаче личи, че краят на брака им няма да премине спокойно и безконфликтно. Двамата съпрузи се изправят един срещу друг в съда, не само за да се разведат официално, но и за да разпределят огромното си богатство в размер на 100 млн. долара.

За никой от почитателите на сръбската суперзвезда не беше тайна, че тя се радва на доста луксозен и охолен начин на живот. Певицата не криеше луксозните придобивки, които получаваше, както и факта, че живее в огромен замък.

Според близък на вече бившите съпрузи Драгана настоявала подялбата на имуществото и парите да мине по съдебен път и там да бъде определено какво точно да получи всеки от тях. За развода съобщи самата Драгана Миркович, споделяйки с феновете си, че разкрива за краха в личния си живот, защото винаги е била честна и откровена с тях. Певицата обясни, че двамата със съпруга ѝ от около три години на практика имат отделни животи, пише Нова.