„Ландмарк” вече десет години е символ на лукс и комфорт в Пловдив. Разположен в най-зеления и живописен район на града – парка на Гребния канал, хотелът развива основната идея от създаването си, а именно да се даде възможност на хората с натоварено ежедневие да релаксират сред природата и в същото време да не се отдалечават от града, както и да предложи на гостите, условия за баланс между работа и почивка.

„Ландмарк Крийк” отваря врати през 2014 година, като е създаден с мисията да предложи върховно гостоприемство и локация за почивка. Хотелът се превърна в предпочитано място за организиране на множество конференции, събития и празненства, като именно уникалната локация на хотела, предлага тези възможности.

През последните 10 години, хотелът бе домакин на звездни личности, сред които Скорпионс, Дейвид Култард, Снап, световни лидери в гребането, като отборите на Великобритания и Австралия в няколко поредни години, както и национални и чужди футболни отбори.

Български поп звезди, като Любо Киров, Михаела Маринова и Орлин Павлов също са били гости в хотела, който разполага със стилно обзаведени уютни стаи и апартаменти с гледка към Гребния канал и планината.

На разположение на посетителите е изискан ресторант с панорамна градина, където могат да се насладят на кулинарни шедьоври, отлично подбрани вина и безупречно обслужване.

Освен това можете да се погрижите за вашето физическо и психическо здраве в уелнес центъра, който предлага джакузи, парна баня, разнообразие от масажи и терапии, както и фитнес зала с професионално оборудване. За топлите летни дни, хотелът разполага и с открит външен басейн.

“Ландмарк” хотел предлага отлични условия за бизнес, две напълно оборудвани просторни конферентни зали, както и зала Executive Lounge, подходяща, както за фирмени партита, така и за бизнес срещи.

Хотел „Ландмарк” продължава да инвестира в своето развитие, планира подобрения на технологичните удобства и иновации, които да отговорят на нарастващите нужди на бизнес клиентите и да допринесат за още по-голямото удовлетворение на гостите, както и увеличаване на възможностите за спорт и активен начин на живот.