Изцяло обновената EON Видеотека на Vivacom продължава да предизвиква голям интерес сред зрителите, като каталога Arena Play се превърна в истински хит. Благодарение на богатото си разнообразие от съдържание, той привлича все повече внимание и вече е един от най-популярните в EON. Сред най-гледаните заглавия са „Стили. Пътят към една мечта“, „Дякон Левски“, „Панама“, „Дяволското гърло“, и „Плюс един“, които не само впечатляват с вълнуващите си истории, но и доказват, че българската публика разбира от качествено съдържание.

Само за първите четири месеца след цялостното обновяване на платформата през февруари 2024 г., близо половин милион потребители 1 са се потопили в богатия избор от филми и сериали, което бележи впечатляващ ръст от 45% в сравнение с миналата година.

Освен това, особено внимание заслужава и времето, което потребителите са прекарали в EON Видеотека. За същия период, те са отделили повече от 2 000 000 часа в гледане на съдържание. Това доказва, че платформата е не само най-голямата в България, но е и една от най-атрактивните. 

Със своите над 30 000 заглавия, сред които хитови филми и сериали, детски продукции и документални поредици, EON Видеотека на Vivacom предлага по нещо за всеки вкус. С новите селекции, специално подготвени от екип редактори и интегрирания усъвършенстван изкуствен интелект, зрителите лесно могат да открият най-подходящото съдържание за всяко настроение и повод.