Plovdiv Plaza Mall предоставя възможност в два поредни уикенда за любителите на реалити предавания и изложба с животни да бъдат зрители от първия ред на най-големия търговски център в Южна България.

На 28 септември от 16:00 часа на гости в Plovdiv Plaza Mall ще бъдат двама обичани продуценти – Павел Колев и Ицака с повече от 581 000 последователи в канала си, чието риалити предаване „Къщата на инфлуенсърите“ стотици хиляди гледания. Ко-водещ на продуцентите на живо ще бъде Слави Туджаров, познат от „Игри на волята“ и редовен водещ в „Надкаст“. Тримата заедно ще задават провокативни и неудобни въпроси на последния отпаднал от играта пред очите на зрителите в сърцето на мола.

На 5 и 6 октомври (събота и неделя) търговският център кани своите посетители на екзотично изложение с някои от най-отровните видове влечуги, мини зайци, огромни охлюви, сукуленти, тарантули, отровни жаби, кралски питони, насекоми, тераристични арт аксесоари и още много в един екзотичен свят, който се пренася в сърцето на търговския център. На 5-ти и 6-ти октомври (събота и неделя) от 10 до 19 часа с вход свободен на ниво партер. Освен животните, клиентите, които считат екзотичното изложение за свое хоби ще могат да зададат въпроси, да подържат част от животните, да се консултират за начин на отглеждане с развъдчиците.

 

McDonalds вече и в Plovdiv Plaza Mall - Повече от 25 години  в McDonalds носят усмивки на клиентите си в България. Философията им е качествени продукти, отлично обслужване, приятна атмосфера. Винаги и всеки ден.  С най-новата визия за Балканския полуостров, обектът откри на ниво 2 и запълни богатата гама от разнообразие в търговския център.

Търговският център предстои да открие и обектите на обичаната модна марка Mango, любителите на козметиката ще могат да се порадват на Kiko Milano и Sephora, които за първи път откриват в Пловдив свои магазини, както и набиращият все повече популярност Магазин на Hristo Stoichkov – всичко това през 2024 година.