Пловдивчанин сам запълни дупки гиганти в Изгрев. До отчаяните мерки се стигна, след като два пъти неравностите пукат гумите на БМВ-то му.

Последният случай бе преди две седмици. Читателят на TrafficNews.bg имал неблагополучието да влезе в дупките и се простил с чисто нова гума. Оказва се, че това му е втора в рамките на месец.

Припомняме, че цялата настилка бе „изядена” толкова дълбоко, че на места дори се виждала чакълената подложка. Често шофьорите забивали спирачки, защото виждали кратерите в последния момент. Стигало се е и до пукане на гуми. Ако пък някой успеел да избяга от кратера, то неизбежно попада във втори, от който стърчала тръба.

Чашата на търпението на потърпевшия преляла. Той хванал лопата в ръка и с останали от близък обект строителни материали, сам запушил двете дупки.

"Писна ми да си троша колата. До момента съм с 400 лева назад - разходи за гуми, спукани от дупките", пише читателят ни. 

Дупка потроши десетки коли в Столипиново, БМВ остана без гума СНИМКИАко пък някой успее да избяга от кратера, то неизбежно попада във втори, от който стърчи тръба

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.