Британската медия „Дейли Таймс” пише обширен материал, в който хвали почивката в Слънчев бряг. Изтъкват се евтините цени и безбройните възможности за забавления.

"Слънчев бряг е най-големият български морски курорт и е невероятно място за отмора, докато за търсещите силни усещания, също има възможности за спортуване. Има и оживена търговска алея с магазини, сергии и ресторанти, с възможности за наемане на скутер, ако ви мързи да ходите", пише изданието.

"Вечерните забавления също са добре застъпени с барове, клубове и казина. Добрата новина е, че не трябва да чупите касичката си, защото бирата струва само 1 лира, а цялото семейство може да се нахрани спокойно за 30 паунда. Семействата могат да ходят на мини голф, аквапарк или в някоя от многобройните детски площадки", съветва още статията. 

Място в нея намира и защитеният от ЮНЕСКО стар град на Несебър. Дейли таймс го определя като един от най-древните европейски градове и световно културно наследство. 

"Впечатляващата мелница по пътя към Стария град, калдъръмените улички и множеството християнски храмове, заедно с архитектурата, са само част от нещата, на които може да се насладите в Несебър", споделят авторите.