Десетки посетители на мол Марково тепе се оказаха в капан на зверско задръстване. Трите нива на търговския център са препълнени от коли, разказва читателка на TrafficNews.bg

Повече от 30 минути хората чакат, за да преминат от едно ниво на друго в паркинга. Една от причините за тапата е, че част от посетителите на мола не са съобразили времето си за престой и не са си платили таксата за паркинг. След като установят грешката си, водачите оставят колите и тепърва се отправят към машината за таксуване.

"През това време може сами да си представите колко коли се натрупват на колоната и така дори тези, които не е трябвало да плащат за паркинг, се налага да слязат и платят, защото безплатното време за престой е изтекло.", разказа още читателката ни. 

„Пълно безобразие е! Чакам повече от 20 минути, за да стигна до ниво минус 2. Колите работят и в затвореното пространство не може да се диша от газовете. Задушаваме се”, сподели гневно тя.

Други хора ни информираха, че в паркинга са прекарали вече близо час. 

„Нерви, клаксони и липса на информация от страна на мола за хаоса - никой не вдига на информационния им  телефон. Представете си какъв хаос ще бъде на Коледа", споделя още изневрената посетителка на новя търговски център.

В много от колите има и малки деца.

 

TrafficNews.bg