Жена във връзка разказва как е започнала да изневерява, защото е открила, че забраненият секс е наелектризиращ.

31-годишната Шарлот, работеща е салон за красота в Потсмут, изневерява на гаджето си, след като той станал ленив и егоистичен любовник и се налагало всеки път да се „бори”, за да достигне до оргазъм.

Тя твърди, че той е егоистичен любовник и винаги поставя своето удоволствие пред нейното. 

Шарлот казва: „Писна ми гаджето ми да се обръща и да заспива веднага след като свърши, а аз да не съм достигнала все още своята кулминация”.

„Когато се събрахме в началото, сексът беше невероятен и той винаги се грижете да получа своя оргазъм и с орална стимулация. Но след 2 години сексът стана много предвидим и той просто стана мързелив.”

Тя казва, че има много силно либидо и отказва да се задоволи с кофти секс.

Но тъй като тя и гаджето й наскоро са си купили апартамент заедно, не желае да се разделят и затова се обръща към един от водещите сайтове за запознанства в Обединеното кралство. Първата й афера била с фотограф, заклещен в брак, където сексът бил безкрайно скучен.

Шарлот разказва: „Той се описа като човек, който получава секс веднъж седмично, по едно и също време и в една и съща поза.”

„А той наистина беше истинско „сексуално приключение”  и стигнах до кулминация 5 пъти, когато го направихме за първи път. Чувствах се точно така, както когато се събрах с гаджето си и сексът беше наелектризиращ. ”

След това преминала към втора афера със собственик на бар, които имал афинитет към секс на открито.

„С него бяхме общували чрез съобщения преди първата ни среща, така че не беше голяма изненада, когато той предложи да отидем в парка да правим секс, след кръчмата. Това се превърна в нашия малък ритуал. Отивахме в бара за по питие, а после си намирахме някое  тихо местенце  за малко страст.”

„Ще продължа да имам афери и в бъдеще. Има нещо толкова вълнуващо в забранения секс. Мисля, че това се дължи на еуфория от опознаването на ново тяло, както и желанието да се представиш добре в леглото.”

Проучване на уебсайта за запознанства проучи основните причини, поради които мъжете и жените изневеряват.

На първо място в женския списък е мъжката мания по гледане на футбол, следвана от лошия секс и манията по компютърни игри.

Най-разрушителни за мъжете са липсата на привличане към партньорката, крайното й нежелание да бъде инициатор в секса и ужасните звуци, които издава по време на секс.

Джесика Леони, експерт по секс и връзки в този сайт, казва: „Ако разгледате внимателно причините, поради които жените изневеряват, ще открие, че се свеждат до две неща – егоизъм и лош секс.”

„Основните разрушители на връзките при мъжете се въртят много повече около секса, желанието и усещането, че не получават обратна връзка.”

„И двата списъка показват защо аферите процъфтяват.

Сайтът отбеляза 23% ръст на активността тази есен, тъй като хората се връщат от мизерни летни ваканции с партньора си и гледат да започнат отначало.