Ако сте във бар и флиртувате с жена, към която имате сексуално влечение, има милион начини да прецакате нещата.

За да разберем как да не се издъним напълно, поискахме съвет от момичетата. Някои от тях с доста неприятни спомени от подобни флиртове. Ето какво споделиха те!

Не зяпай и не се вторачвай

„Не зяпайте от другия край на помещението. Кратките погледи и бързи усмивки са в реда на нещата. Откровеното вторачване без да отмествате поглед обаче е просто плашещо!”

Но все пак контактът с очи е важен

„Опитайте се да проведете кратък разговор с поглед от типа: Наздраве! Искаш ли да танцуваме! Да излезем навън, а?”

Купете й питие, но по правилния начин

„Не изпращайте бира или това, което пиете вие. Попитайте бармана, какво пие момичето и го изпратете. Ако не сте сигурни, се доверете на леки, пенливи питиета – шампанско, например!”

А може и песен

„Когато някой в бара ме попита дали искам питие, понякога го отказвам и вместо него избирам песен. Избора на парче може да бъде много показателен за човека и определено възбуждащ”

Не очаквайте нищо в замяна на тази напитка

„Изчакайте реакция. Мъжете напоследък смятат, че купуването на питие, има дава право да досаждат и тормозят момиче в бара. Мислете за почерпката с коктейл като за безкористен жест. Това заслужава нищо друго, освен благодаря, ако бъде прието.”

Помолете бармана да ви представи

„Няма как да знаете дали дамата е имала лош ден и просто иска да изпие едно питие сама или е на лов. А барманът ще знае в 99% от случаите. Освен това, навлизате в непозната територия, а барманът вече е говорил с нея.”

Не мислете за приятелите си

„Мъжете в баровете са най-дразнещи, защото те обикновено са група и минават на манталитета на глутницата след първото питие. И най-основното, когато свалят момиче, те не се опитват да впечатлят момичето, а приятелите си.”

Бъдете внимателни с комплиментите

„Честно казано, повърхностните комплименти са чудесен начин да ме отблъснат.  Веднага ми става неудобно. Не вярвам на нито една дума и просто се опитвам да се измъкна възможно най-бързо.”

Просто бъде нормален

„Кажете здравей, представете се и водете нормален разговор. Удивително е колко далеч може да те отведе нормалното поведение.”

Не забравяйте, че не е голяма работа

„Правилното мислене в една такава ситуация е ключово. Човекът, към когото подхождате е просто друг човек. И ако не пожелае да говори с вас, няма проблем, не е голяма драма. Просто намерете някоя, която иска. Това не я прави лош човек или кучка, само защото не се интересува от разговор с вас.”

Не й пробутвай груби комплименти

„Незнайно защо, много мъже смятат, че на жените им харесва да чуват неща от типа: „Циците ти правят задника ти да изглежда по-малък”, „Бедрата ти са създадени да ги увиеш около мен”, „Сигурен съм, че на сладкия ти задник ще му хареса да се притиска в мен”. Сериозно, как изобщо ви хрумна, че това е приятно.”

Не бързайте

„ Освен ако не е абсолютно очевидно нетърпението и на дамата, не бързайте. Колкото повече натиск, толкова по-малко става желанието. Освен ако не е от жените, които си падат по този подход, а не всички са. Подходете към нея сякаш е приятелка, говорете си, опитайте да я разсмеете, а не с очевидното „Колко бързо мога да те вкарам в леглото си” поведение.”

Бъдете мили  бармана

„Ако се приближите към бара и започнете да щракате с пръсти и да крещите до нея, ще убиете всички шансове още преди дори да сте говорили. Търпението и уважението са търсени качества.”

Не се опитвайте да бъдете забавни

„Измъчените смешки на теми като политика, религия, бара и услугата, собствена визия или приятели не са добра идея. Просто се опитайте да изглеждате спокойни и уверени. Това ще е достатъчно.”

„Не” означава „Не”

„Запомнете, че „Не” също е отговор и всеки има право на него!”