Преди време ви споменахме за стандартните мед, шоколад, сметана, шампанско и тн. Кои са храните, които могат да донесат невероятно еротика, но трудно бихте се досетили за тях?

Ето няколко интересни предложения.

Суши

Сушито е лека храна, която не се разтича или разпада, така че е удобна за леглото. В нея има нещо екзотично, а и дамата може да сложи по едно парче на гърдите или пъпа си и да накарат половинката си да го вземе с уста оттам.

Уиски

Любима напитка на повечето господа, която може да бъде включена в доста еротични игри. Има само едно правило – да пазите интимните си част, за да не попадне уиски и там. Едва ли ще ви е приятно.

Ядки

Бадеми, кашу, лешници…

Идеални по време на любовни маратони. Може да подредите няколко върху себе си, може да си ги подавате един на друг с уста и същевременно ви дават енергия и са хранителни.

Лубрикант от алое

Ако имате растение алое можете да си направите естествен лубрикант, които при попадане в устата при орални игри е напълно безвреден.

Ядливо бельо

Желаещите да опитат нещо ново могат да опитат ядливото бельо. Може да ви допадне, ако добавите и орални ласки към цялостната игра.