Има много прекрасни неща свързани с лятото: ваканциите, слънчевото време, купоните и разбира се - горещите летни връзки.
Но колкото и прекрасно да е правенето на разпален секс през лятото, има един аспект от него, който не е толкова забавен, а това е борбата за намирането на най –добрата поза за секс след слънчево изгаряне. В случай, че кожата ви е пламнала, но не можете да устоите на вашия партньор, не губете надежда.

Ето и нашата селекция от най -добрите пози за секс, когато страдате от слънчеви изгаряния.

Кучешки стил

Той предлага минимален контакт и няма да причини триене на раменете, гърба или гърдите, което обикновено е мястото, където повечето хора страдат от слънчеви изгаряния. Тази поза е добър вариант, ако почти всяка част от тялото ви е изгоряла, освен краката. При кучешката поза единствения допир при жената са – дланите и коленете с чаршафа, а мъжът е абсолютно спокоен, защото единствения допир, който може да усеща е заоблената част на своята половинка.

Студеният душ

Технически не е секс поза, но все пак чудесна идея. Наведете партньора си под душа, докато водата се лее по вашия или неговия гръб. Като алтернатива можете да оставите студена водата да тече за известно време, за да охладите помещението. Ако приложите тази поза ще получите освежаващ студен душ и удоволствието от секса.

Секс на стената

Ако нямате възможност да се възползвате от студения душ, то варианта ви е да застанете с гръб към стената и да действате по процедурата. По този начин ще избегнете всякакъв ненужен допир.

Орелът

Има безброй вариации, но ако сте изгорили гърдите си, вероятно най -много ще оцените точно тази поза. Прилича на мисионерска поза, като един човек лежи на гърба си (обикновено жената) с разперени крака от двете страни на тялото на партньора си, а партньорът хваща глезените на дамата и ги държи на място по време на секса. Позата не се препоръчва за жената, ако гърбът е пострадал.

Каубой/ Каубойка

В зависимост къде е изгорял партньорът, то тази поза може да се приложи и от двата пола. Ако някой страда от изгаряния по гърдите, то това е идеалната поза, чрез която ще се избегне контакт с каквото и да е и няма да бъде предизвикана болка. Не се препоръчва, ако партньор страда от изгаряния на гърба. Ако изгарянията обхващат задните части, то е хубаво да се възползвате от позата по-бавно и нежно, за да не се предизвиква търкане и болка. Позата може да се разнообрази и чрез обръщане на жената с гръб към партньора.

Орална любов

За да сте сигурни, че вашият партньор случайно не се докосва до изгорелите ви от слънцето крака в това положение, просто ги разтворете малко по -широко.

"Оралният секс и свързаната с него любовна игра са основни компоненти за активен сексуален живот", казва секс терапевтът Гунар Кортенбах.

Освен това, в случай на сериозно изгаряне от слънцето, може да не е разумно да се търка твърде много в тялото,а оралният секс дава много по -голям контрол върху това къде човек осъществява чувствен контакт.