Тази класация представя избраните "Най-секси мъже" в света, според списание "Пийпъл". Със сигурност по света има дузина сексапилни мъже, които можем да добавим към тази класация, но ето кои са отредени за "Най" от читателите на списанието през последните 10 години.

2010 - Райън Родни Рейнолдс

Той е канадски актьор, роден на 23 октомври 1976 г. във Ванкувър, Британска Колумбия. Той е от ирландски произход и е католик. Кариерата на Рейнолдс започва през 1990 в тийнейджърския сериал „Hillside“, където той участва с името Били.

2011 - Брадли Чарлс Купър

Той е американски актьор, който придобива известност с ролята си на Уил Типин в сериала „Наричана още“. Световната му слава идва с филмите „Ергенският запой“, „Високо напрежение“ и „Наръчник на оптимиста“, за който получава първата си номинация за Оскар за най-добра мъжка роля.

2012 - Чанинг Тейтъм

Той е американски актьор и бивш фотомодел. След като започва кариерата си в модния бизнес, той се снима и във филми, като една от най-известните му роли е в "Тя е пич".

2013 - А̀дам Но̀а Лавѝн

Той е роден на 18 март 1979 в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Той е вокалист и китарист на рок групата Maroon 5. Той също така участва в телевизионното шоу „Гласът“ заедно с Кристина Агилера, Сий Ло Грийн и Блейк Шелтън.

2014 - Крис Хемсуърт

Той е роден на 11 август 1983 година. Той е най-известен с ролите си като Ким Хайд в телевизионния сериал „У дома и навън“ и като Тор в Киновселената на Марвел: „Тор: Богът на гръмотевиците“ , „Отмъстителите“ , „Тор: Светът на мрака“ , „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ , „Тор: Рагнарок“ , „Отмъстителите: Война без край“.

2015 - Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм

Той е английски футболист, модел и актьор. Играл е предимно като десен или централен полузащитник. Бекъм е прекарал по-голямата част от кариерата си като футболист на Манчестър Юнайтед, където добива световна слава, печелил е шест пъти Висшата лига и един път Шампионската лига. Дейвид е играл също и за Реал Мадрид, ЛА Галакси, Милан и ПСЖ. Известен е с прецизните си пасове, центрирания и изпълнения на преки свободни удари. Бекъм е бивш капитан на английския национален отбор по футбол, за който има записани 115 мача и 17 гола и е участвал на три Световни първенства – през 1998, 2002 и 2006 г.

2016 - Дуейн Дъглас Джонсън- Скалата

Той е американски актьор и трето поколение кечист, известен със своето сценично име Скалата . Дуейн Джонсън става популярен, докато е кечист на Световната федерация по кеч в периода 1996 – 2004 г., където бързо прави кариера. 2 години след започването си Джонсън става шампион на WWE и един от най-известните кечисти. След 2001 година той съсредоточава своите усилия в актьорството, въпреки че продължава да прави откъслечни появявания в кеча с рекламна цел. През октомври 2009 Скалата обяви завръщането си, а на 14 февруари 2011 година се завръща в WWE.

2017 - Блейк Шелтън 

Той е американски кънтри певец, който дебютира през 2001 година с песента „Остин“ . Тя се издига до номер едно в класациите за кънтри музика  и се задържа на това място в продължение на пет седмици. През 2003 година излиза албума The Dreamer, а през 2004 година „Blake Shelton's Barn & Grill“, които стават златни. 

2018 - Идрис Елба

Той е британски актьор, певец и продуцент. Известен е най-вече с ролите си на Стрингър Бел в „Наркомрежа“.

 

2019 - Джон Роджър Стивънс

Известен е професионално като Джон Легенд е американски певец, автор на песни, продуцент на звукозаписи и продуцент на филми. Преди излизането на дебютния му албум, той работи с вече утвърдени творци и подписва договор с Kanye West е хубава музика . Легендата е пяла на " Encore " на Jay-Z, " You Don't Know My Name " на Alicia Keys, "This Way" на Dilated Peoples, "Selfish" на Slum Village, "High Road " на Fort Minor ",Everything Is Everything ". Сингълът на Legend" All of Me "от четвъртия му студиен албум" Love in the Future "  беше хит номер 1 на Billboard Hot 100 .

2020 - Майкъл Бакари Джордан 

Той е американски актьор. Роден е на 9 февруари 1987 година в Санта Ана в афроамериканско семейство, което малко по-късно се премества в Нюарк. Още като дете започва да работи като манекен и актьор в телевизията. Придобива широка известност с ролите си във филми като „Крийд: Сърце на шампион“ и „Черната пантера“ .