Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, но не с нова поза, а просто с различен подход, вземете си масажна свещ. Използването на масажна свещ ще ви помогне да направите сексуалното си изживяване още по-приятно.

Обикновено горящите свещи се свързват с романтиката, ето защо те присъстват в много от романтичните сцени във филмите. А когато говорим за светлина само от запалени свещи – това определено създава подходяща атмосфера за секс. Добавете и някой любим аромат и сексуалното вълнение със сигурност ще се увеличи!

За да направите секса още по-приятен обаче, използвайте не само традиционните свещи, но и масажни такива. Какво всъщност представляват масажните свещи? За разлика от традиционните, масажните свещи се разтапят до безопасни за тялото масла, които се използват за масажи.

Някои масажни свещи включват и етерични масла, които както знаем, имат множество предимства за кожата и здравето като цяло. Определени етерични масла дори могат да действат и като афродизиак.

Използването на масажните свещи е подходящо както за възбуждане на сексуално желание преди самия полов акт, така и за разнообразяване в някой от следващите етапи на секса. Всичко зависи от индивидуалните желания на партньорите.

Масажът се състои от докосване на тялото, а това определено се харесва на всеки. Правилният масаж със сигурност може да повиши възбудата – особено когато човек докосва партньора си по правилните места (ерогенните зони, които са най-изявени при него).

Ако за пръв път използвате масажни свещи, най-добре първо капнете от маслото върху ръката си и след това го разтрийте върху гърба или някоя друг част от тялото на своята половинка. Шокът и интензивността на топлото масло от масажната свещ могат да повишат чувствителността и удоволствието, но само ако температурата не е твърде висока на другия човек.

След като откриете температурата, която е поносима за вас и вашия партньор, вече сте готови изцяло за експериментиране. Изследвайте телата и усещанията си, съчетавайки маслото от масажната свещ и докосването на ръцете.

Може да опитате и различни масажни техники, за да откриете това, което най-много възбужда вас самите, както и вашия партньор. Директен масаж на гърба, през леки, „дразнещи“ докосвания до по-силово разтриване на цялото тяло. Вариантите са безкрайни и без значение, стига да ви носят удоволствие.

Масажните свещи се предлагат с различни аромати, така че имате много възможности за избор.