Ето ги жените, отличени като "най-сексапилни" според редица анкетирания на жени и мъже в целия свят.

Меган Фокс е една от най-спряганите жени, когато стане въпрос за сексапил.Тя е американска актриса и модел. Има множество участия във филми, като най-отличителното е в „Transformers”. Позирала е за списания като Maxim, Rolling Stone и FHM, и е печелила редица награди в различни направления.

Адриана Лима е бразилски модел, известна като ангел на „Victoria's Secret“. През 2012 г. тя стана четвъртият най-печеливш модел в класацията на Forbes, според която тя е спечелила $7.3 милиона за една година. Омъжена е за сръбския баскетболист Марко Ярич, с когото имат две дъщери и е спрягана за най-успешния модел в историята на „Victoria's Secret”.

Мила Кунис е американска актриса. Заема участие в многобройни филми, сериали и модни кампании. През 2010 г. играе в номинирания за Оскар филм „Черният лебед“, в който си партнира с Натали Портман. През 2011 г. участва със световноизвестния певец и актьор Джъстин Тимбърлейк във филма „Friends With Benefits”, който жъне огромен успех. Нейн съпруг е американският актьор Ащън Къчър, от който има две деца.

Риана е певица и модел от  Барбадос. През 2018 година е определена за посланик от правителството на Барбадос, като нейните задължения включват насърчаване на образованието, туризма и инвестициите. Поп звездата вече официално е милиардерка и е най-богатата жена в музикалния свят, обяви списание “Форбс”. Тя се класира втора сред най-богатите жени в шоубизнеса изобщо, като преди нея е само телевизионната водеща Опра Уинфри.

Ирина Шейк е руски модел. Тя става известна покрай връзката си с футболиста Кристиано Роналдо. Ирина има дете от американския актьор Брадли Купър, a най-новата новина покрай нея е, че е във връзка с бившия мъж на Ким Кардашиан – Кание Уест.

Джесика Алба е американска актриса и секссимвол, носителка на награда „Сатурн“ и номинирана за „Златен глобус“. През 2011 г. Алба става съоснователка на компанията за потребителски стоки „The Honest Company”, произвеждаща нетоксични продукти. През 2014 г. стойността на компанията е над 1 млрд. долара, което изненадва много аналитици. По данни на списание „Forbes“. Алба притежава от 15 до 20% от компанията и следователно нейният пакет акции струва около $200 млн.

Дженифър Лопес , също позната като Джей Ло е известна американска актриса, певица, танцьорка, дизайнер, продуцентка и модна икона от пуерторикански произход. Списание Billboard я поставя на 27 място сред артистите от 2000-те години, а през 2012 г. списание Forbes я сочи като една от най-авторитетните знаменитости в света и я поставя в списъка на най-влиятелните жени в света.

Анджелина Джоли е американска актриса, кинорежисьорка, филмова продуцентка. Известна е с активната си позиция и благотворителните си акции в редица хуманитарни въпроси. Носител е на Оскар за филма „Луди години“, на три Златни глобуса и други призове. До есента на 2016 г. живее с актьора Брад Пит, за когото се омъжва през 2014 г. и имат шест деца, от които три осиновени. Според списание Forbes, Джоли е била най-високо платената актриса в Холивуд.

Моника Белучи е италианска актриса и модел, родена през 1964 г. За първи път се появява на екран през 1990 г. в телевизионния филм „Vita coi figli” на Дино Ризи. Известност придобива и от филма „Малена”. Кариерата й като модел започва на 23 години. Моника представя един различен образец за красота: сочен и с извивки, вместо типа „ходеща закачалка”, налаган години наред.

„Когато започвах в модата, бях извън властващите клишета, но не обръщах внимание какво говорят за мен, вървях по своя път. Смятам, че в своята различност всички жени са прекрасни – закръглени или слаби. Дразни ме диктатът, който се опитва да налага, че трябва да изглеждаш по определен начин“, казва тя.

Марго Роби е австралийска актриса и продуцент. През 2013 г. прави дебюта си на големия екран във филма „Въпрос на време“ на Ричард Къртис, а по-късно същата година излиза и филмът на Мартин Скорсезе с нейно участие – „Вълкът от Уолстрийт“. Играе ролята на Харли Куин във филма „Отряд самоубийци“. Роби се среща с британския помощник-режисьор Том Акърли, а през декември 2016 г. се женят на частна церемония в Байрън Бей.

Шарлиз Терон е американска актриса. На 16 години заминава за Милано, където сключва договор с модна агенция, след като печели кастинг. Решава да се установи в Лос Анджелис и получава първата си роля в игрален филм. През май 1999 г. списание „Плейбой“ публикува нейни голи снимки от ранната ѝ кариера на фотомодел. След участието си в няколко холивудски филма е избрана за главната роля на жена сериен убиец във филма Чудовище. С тази си роля печели награда „Оскар“ за най-добра актриса.