Оралната любов е обичана от мъже и жени. Тя е неизменна част от сексуалния процес, но дори и в нея има тънкости, които е хубаво да се знаят и съответно подобрят при нужда.

Ето едни от ключовите съвети за подобряване на оралната любов според експертите.

Обратна връзка

Обратната връзка е ключова за успешна орална любов. Особено добре е, когато партньорът е нов и не сте свикнали един с друг да има комуникация, за да се разбере още в самото начало какво ви харесва и какво не. Бъдете навигатор за вашата половинка.

Не симулирайте оргазъм

Експертите твърдят, че каквото и да правите, никога не симулирайте оргазъм. Това кара партньора да вярва, че това, което прави ви доставя удоволствие. Това ще доведе до още повече фалшиви оргазми, защото те ще продължават да правят това, което не ви харесва, защото се преструвате, че ви харесва. Когато сте отворени и честни с партньора си, това е печалба и за двама ви и в крайна сметка ще ви помогне да поддържате интимността си като цяло. Ако никога не сте постигали оргазъм от орален секс е препоръчително да споделите на партньора си, за да може той да няма напразни очаквания.

Не критикувайте

Важно е да формулирате мислите си по-малко като критика и повече като любопитство. Вместо да говорите за това, което правят грешно, опитайте се да насърчите партньора си да направи нещо различно, така че вместо „ не ми харесва, когато правиш... “, опитайте с „любопитен съм да видя какво е усещането, когато…..” „имам желание да опитаме... “ и това нито ще обиди партньора, нито ще създаде напрежение.

Изследвайте заедно

Дори и да мислите, че сте усвоили това, което работи за тялото ви, никога не може да сте сигурни. Интересувайте се от тялото си и насърчавайте и партньора си. Често срещана грешка при жените е, да се фокусират само върху една област, а не да изследват повече от цялата вулва, споделят експертите. Промяната на движения може да предложи по-дълбоко освобождаване. Преди всичко помнете, че добрият секс идва с времето. Нужна е само известна практика и търпение, за да можете вие ​​и партньорът да се синхронизирате с телата си.

Разнообразявайте

Колкото по-широка е областта на разиграване, толкова по-добре. Ако включим тестисите в любовната игра, бихме зарадвали мъжа до нас. Само бъдете нежни, защото това е чувствителна зона и не се задържайте прекалено дълго. Най-добре от време на време ги галете с ръка, устни или език.

Преценете темпото

Тук индивидуалните предпочитания са най-силно изразени. За да не сбъркате, започнете по-бавно, галете с език и постепенно засилвайте темпото и следете как повече му/й харесва. Не стигайте до някакви луди темпове, защото може да изглеждате нелепо.