Няма значение, колко често казвате “обичам те“, ако действията ви не го показват. Често различните целувки, които получаваме от някого, ни показват много неща за него, за чувствата му и неговите намерения. Ако се съмнявате в чувствата на мъжа до вас, по целуването лесно ще разберете, какво се случва в сърцето му. Ето и видовете целувки, които подсказват много неща:

1. Устните.

Ако ви целува редовно по устните той цени любовта ви. Независимо дали целувката е бърза, суха или със затворена уста по този начин той ви поздравява или се сбогува. Ако ви целува така и вкъщи, където никой друг не вижда, това означава, че вие сте ценна част от рутината и живота му. 

2. Главата.

Целувайки ви по главата, мъжът показва, че иска да се грижи за вас и да ви закриля. Целуването в горната част на главата е знак, че той ще ви пази, защитава и ще ви кара да се чувствате сигурни. Със сигурност тези целувки са едни от най-сладките и милите.

3. Ръката.

Целувката по ръката си е просто флирт. Ако мъж ви целува по ръката със сигурност е много уверен в себе си. Не е задължително чувствата му да не са искрени, но желанието му е по-скоро физическо.

4. Китката.

Става горещо! Това е знак, че в главата на мъжа е само една мисъл, а именно да ви съблече и награби.

5. Врата.

Това е знак, че той е романтичен с вас. Показва ви, че ви иска, но е готов да почака, докато вие кажете.

6. Език.

Ако мъж ви целуне страстно с език, използвайки ръцете си, за да ви обърне лицето, то това е знак, че е силно привлечен към вас.

7. Бузата. 

Противоположно на целувката с език. Това е дори по-лошо от ръкостискането. Ако мъж ви целува по бузата означава, че ви приема поскоро като сестра и никога не би искал нещо повече.

8. Челото

Тази целувка се смята за „бащинска“ и е малко странно, ако мъж ви целува така. Когато ви целува по челото ви показва, че е до вас и ви обича не само физически.