Ако не сте особено плахи и свенливи и сте решили за Нова година да подарите на любимия си незабравим секс, имаме шест прости съвета за вас.

Изберете място

Ако няма да ходите никъде за Нова година, създайте празнична атмосфера в дома си. Можете да смените стандартното място – спалнята – с някое, което ползвате за секс по-рядко, например банята или кухнята… Можете да наемете къща или бунгало в покрайнините на града, където след полунощ да се отдадете на страстта си направо пред камината. Не е важно самото място, а начинът, по който ще го декорирате. Дори ако по принцип не празнувате Нова година и не сте фенове на коледните дръвчета, нищо не пречи да украсите помещението с ваза с няколко елхови клонки, накичени с играчки.

Шарени светлинки

Мигащите светещи гирлянди създават у мнозина асоциация с празник. Освен това тази светлина кара кожата да изглежда кадифена и скрива всички дефекти. Не е твърде ярка, за да дразни очите, но не е и твърде слаба – няма да ви се наложи да се търсите един друг опипом. Така че коледните лампички ще са идеален вариант за осветление във вашата страстна новогодишна нощ.

Плейлиста

Защо пък не? Ако нямате нищо против музикалния съпровод по време на секс, съставете своя плейлиста или ползвайте готови плейлисти от Google Music, iTunes и други ресурси. Всичко зависи от вас – можете да изберете радостни празнични песни или фонов ембиънт.

Разпалващ подарък

За да бъдат намеренията ви за вечерта съвсем прозрачни и да не се допускат други тълкувания, подарете на партньора нещо, закупено от секс-шоп. Ако любимият ви е по-свенлив, може да вземете просто лубриканти с различни вкусове или по-нестандартни презервативи. Ако пък и двамата сте любители на експериментите в леглото, потърсете нещо, което да зарадва и двама ви – играчки за двойка, страп-он или БДСМ-аксесоари.

Ти самата като подарък

Ако в последния момент подаръкът за любимия е бил изяден от кучето (надяваме се животинката да не пострада) или просто сте забравили, че вече е 31-ви декември, превърнете себе си в подарък. Ще ви трябват само развихрена фантазия, една-две панделки и евентуално опаковъчна хартия. Ето защо мъжете напускат красивите и умни жени Ивелина сподели голяма тайна за Сашо Кадиев в леглото (снимка) Обича ли ме още? Как да разбереш, че любовта си е отишла

 

Изберете си новогодишен секс-образ – бъдете Снежанка или Снежната кралица… Но не е задължително да се ограничавате в студените тонове и в бялото дантелено бельо. Класическото коледно съчетание от зелено, червено и бяло също ще е достатъчно кокетно, че даже и патриотично. Къса поличка, меки високи чорапи – и той е изцяло ваш. За да напомните, че има празник, може да сложите червен калпак с бял помпон.  

Източник : woman.bg