Мили дами, знаете ли кое е първото условие, за да бъдете истинска богиня в леглото? Всъщност, то може да бъде и единственото, защото няма нищо по-важно в секса от него. Либидото, неистовото ви желание за секс. О, да, мъжете обожават жени, които харесват страстните изпълнения между завивките и нищо друго не им влияе толкова възбуждащо, колкото високото ви либидо. Но колкото и да обичаме секса, знаем че невинаги имаме желание и настроение за него. И тук на помощ идва диетата ни, момичета. Консумирайте тези 6 храни често и сами ще се уверите в главозамайващия им ефект:

Цитрусови плодове Портокали, лимони, мандарини.

Всякакви храни с високо съдържание на витамин С засилват либидото. 

Авокадо

Авокадото, наред с чушките, целината, кивито и ананаса могат да ви помогнат да желаете партньора си почти постоянно. 

Боб и зърнени култури

Започвайте деня си с овесени ядки или друга зърнена закуска. Хапвайте боб, нахут и грах по-често и ще видите колко бързо ще се събуди желанието ви за секс.   

Сушени плодове

Сушените плодове са перфектен десерт, когато ви се прияде нещо сладко. А заради съдържанието си на витамин Е, могат да повишат сериозно либидото си. 

Екстракт от женшен 

Чаят от женшен е истински афродизиак! Освен това има тонизиращ ефект и ще ви зареди с енергия. 

Джинджифил 

Джинджифилът има магично действие върху организма ви - предпазва ви от настинки, пресича процесите на инфекция в тялото и на всичкото отгоре повишава либидото. Как така още не сте тръгнали към магазина за няколко корена?


Източник: woman.bg