Мръсните думи и пресъздаването на сцени от любимите й филми са само малка част от женските щения в леглото. Има неща, за които тя мечтае, но я притеснява да го каже направо и да говори за тях. Затова се опитва да ви подскаже. Ето 5 фрази, които носят скрито послание.

  1. „По-продължително, моля!“

С тези думи тя не намеква, че трябва да останете по-дълго време вътре в нея. Всъщност, просто си мечтае да отделите повече внимание за любовна игра. Това ще я накара да се чувства желана. Дали ще потанцувате с нея, докато леко я галите еротично, ще и направите масаж, като само леко загатвате докосвания на специалните места или ще изберете нещо тотално ново и различно, ще прецените вие, според предпочитанията на партньорката ви.

  1. „Изяж ме!”

Тук тя определено няма предвид да я нахапете, че да изглежда така сякаш се е борила с мечка стравница. Просто вашата партньорка си пада по игри с храна. Дали ще я намажете със сметана, шоколад, мед или каквото предпочитате, за нея няма значение. Важното е да усеща езика ви по тялото си и да вижда насладата ви. Ако не сте любител на сладкото и тя няма против може да посипете малки капчици уиски, например. Но ако игрите включват алкохол, избягвайте интимните места, защото може да предизвика дразнение.

  1. „Да си поиграем с играчки”

Много мъже се чувстват застрашени от играчки, особено с форма на фалос. Всъщност, това може да разнообрази сексуалния ви живот. Няма как един предмет да ви измести. Още нещо! Поинтересувайте се, какви играчки харесва, може да няма предвид вибратор или дилдо, а белезници, например.

  1. „Понякога искаме груба игра!“

Когато ви казва това, вашата партньорка няма предвид да се блъскате в нея като разярено животно, докато главата й отмерва всеки тласък в таблата на леглото! Макар че…

Опитайте леки пошляпвания, да я стиснете малко по-силно или да дърпате косата й. Когато отворите тази страница, тя ще бъде по-отпусната и ще ви насочи за още нейни фантазии.

  1. „Контролирай ме”

Много важно – „Отиди до магазина, да ми купиш цигари” не е това, за което тя бленува. Но няколко елегантни заповеди от еротичен характер могат да направят чудеса. А превръзка на очите или дори шалчета на ръце… Кой знае, може да стане много горещо в спалнята ви.