Есенният секс е забавен, зимният секс е уютен, пролетният се съживява, но летният секс ... летният секс е най -добрият.

Всички тези потни дни и тежки нощи могат да бъдат предпоставка за фантастичен секс. Има причина толкова много влюбвания да се случват през лятото. Всичкото олио, пот, солена коса и мокри тела са достатъчни, за да накарат всяка двойка да се впусне в мръснишки изживявания. Но не се притеснявайте, ако не сте имали сексуалните контакти, на които се надявахте тази година. Има още време!

Все още има достатъчно топли и слънчеви, за да изпитате всичко най -добро, което може да предложи летният секс.

  1. Секс – шофиране:
  2. Къмпинг: Дори да е само в задния двор, няма нищо толкова секси като да скочите в палатката в палатка и да споделите един спален чувал.
  3. Одеяло под звездите: За тези, които не са готови да прекарат цялата нощ на открито, дори и за час или два могат да си прекарат добре върху одеяло, за предпочитане някъде извън града.
  4. Секс на плажа: Независимо дали е през нощта или зад дюните в слънчев ден, сексът на плажа е единственото, което е може да направи лятото ви съвършено (стига да пазите нежните места без пясък). Направете го приоритет.
  5. Секс- пикник: Донесете одеяло и храна, която можете да ядете с пръсти. Намерете уединено място и се насладете.

 

  1. Плажна рокля (бонус, ако я облечете без бельо): Няма нищо по-секси от плажната рокля. Вдигате я и се готови за действие.
  2. Яжте праскови (или друг сочен плод) голи: Лятото ни дава изобилие от пресни плодове и зеленчуци, така че се съблечете и им се насладете. Няма мъж, който да може да устои на падащи сочни капки върху гола кожа.
  3. Разтопете лед по телата си: Едно от любимите занимания за горещите дни е да разтапянето на парче лед. Добавете голота и партньор и наистина имате много секси рецепта.
  4. Секс в лодка: не е за изпускане. Само внимавайте да сте закотвили добре
  5. Секс на скала или опрени на дърво в гората: отидете на поход изберете уединено място подходящо дърво или скала и се раздайте!
  6. Целувки под дъжда: Летните дъждовни бури са наистина перфектни за едно нещо: целувки. Направете и повече, ако ви харесва.
  7. Масажи на открито: Независимо дали става въпрос за две маси в задния ви двор или в курорт, масажите на партньори на открито са чудесна прелюдия към спокоен, нежен секс.
  8. Поизпотете се: Лятото е горещо, горещо, горещо. И потта е секси. Бягайте заедно или си изберете друга активност, а след това се хвърлете заедно под душа. Или не.

 

  1. Пофлиртувайте със спасителя на басейна: Флиртът е толкова приятен начин да се почувствате горещо, а и това ще пробуди защитническите инстинкти у вашия партньор. Което ще ви отведе от шезлонга направо в леглото… стига да не прекалите.
  2. Полюбувайте се на спасителя: стегнато секси и мускулесто мъжко тяло, тен… все неща, които ще подпалят въображението ви. А като се приберете вкъщи може да ги използвате, за да запалите истински пожар в леглото.
  3. Потапяне на голо: През нощта, когато басейна или езерото са празни, захвърлете дрехите и се потопете. Почувствайте как водата обгръща голата ви кожа. Това е просто страхотен и романтичен начин да оползотворите нощта.
  4. Намажете се със слънцезащитен продукт един друг: Започнете да нанасяте крема бавно и нежно върху тялото на партньора си и почувствайте кожата му под пръстите си. Гарантираме, че на него му е два пъти по-приятно. Остава само да запазите тази емоция докато се приберете вкъщи.
  5. Душ заедно навън: след плажа, отделете си малко повече време под душа. Помогнете един на друг да почистите целия пясък, а после…
  6. Усетете голотата: Лятото е идеалното време да излезете без бельо. Насладете се на приятната прохлада, а на приятната възбуждаща тръпка, за нещо непристойно, за което знаете само вие двамата. Гарантираме ви, че ефектът ще е вълнуващ.
  7. Направете си голи снимки на открито: Докато половинката ви прави снимки на някое красиво и романтично място, съблечете си и го накарайте да ви снимка в секси пози. Това ще подпали кръвта му и същевременно ще запечатате горещите спомени от лятото.