Пол Ди'Ано почина на 66-годишна възраст в дома си в Солсбъри. Пол Андрюс, роден на 17 май 1958 г., по-известен със сценичното си име Пол Ди'Ано, беше обичан бивш член на Iron Maiden.

От името на неговото семейство, Conquest Music са тъжни да потвърдят смъртта на Пол Андрюс, професионално известен като Пол Ди'Ано.“, се казва в изявление от лейбъла на музиканта Изявлението потвърждава, че той е починал в дома си в Уилтшир: „Пол почина в дома си в Солсбъри на 66-годишна възраст."

„Роден в Чингфорд, Източен Лондон на 17 май 1958 г., Пол за първи път става известен като вокал на английската хеви метъл група Iron Maiden между 1978 и 1981 г.

„Той пее в техния новаторски дебютен албум Iron Maiden и влиятелния последващ албум Killers.

„Откакто напусна Iron Maiden, Paul Di'Anno имаше дълга и изпълнена със събития звукозаписна кариера с Battlezone и Killers, както и множество солови издания и гостувания.“

Певецът беше важен член на групата в продължение на три години и продължи да свири в няколко други групи, включително Battlezone, Gogmagog, Killers и Architects of Chaoz. 

В по-късния си живот певецът продължава да се изявява на сцената въпреки влошеното си здраве. През 2023 г. Di'Anno свири от инвалидна количка на първото си шоу в Обединеното кралство от 10 години насам в KK's Steelmill в Улвърхамптън, Англия.