Мария Шарапова изглежда доста влюбена в Григор Димитров и все по-отдадена на блъгарския тенисист, въпреки че двамата не винаги имат възможност да заедно заради подготовката си и участията им по различни турнири. В такива случаи им остават вечерите и то на турнири като Australian Open, в които и двамата участват. Именно това е любимото време на Шарапова, а това тя сама сподели пред австралийския „Дейли Мейл“.

„Нямаме особено много време, докато участваме по турнирите, защото графиците ни са различни. Случва се мачовете ни да се разминават. Винаги обаче е хубаво да се видим през нощта, да си поговорим, да сме само двамата заедно. Това е нашето време.

Прекрасно е да бъдем заедно. И въпреки, че всеки има отделна кариера, тренира отделно, е хубаво да имаме подкрепата на другия. Той израсна много в последните години от гледна точка на фокусирането и отдадеността на спорта. Винаги съм следяла кариерата му, още от юношеските му години и видях как тръгва нагоре към върха. Това ме радва и ме кара да се усмихвам”, обясни Шарапова.

TrafficNews.bg