Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев даде днес традиционната си пресконференция на Лаута, на която говори за състоянието на отбора преди утрешния мач срещу Черно море.

Ето какво каза Пашев на брифинга:

Предстои ни поредният важен и тежък мач. Започнахме седмицата с минорно настроение заради лошия резултат, който постигнахме в София срещу Левски. Слава Богу, след първата тренировка момчетата се поуспокоиха и започнаха да тренират нормално.

До този момент се готвим сериозно за двубоя с Черно море. Радващото е, че сме загърбили това, което се случи в София и оценяваме важността на срещата с Черно море. Искрено се надявам футболистите да се раздадат и разбира се, да победим.

Проблеми имаме единствено с по-тежко контузените Дишлиев и Филипов. Янко Сандански и Спас Делев тренираха вчера на пълни обороти. След заниманието споделиха, че се чувстват добре и ще бъдат на 100 процента готови за мача с Черно море.

Четох, че треньорът на Черно море ще даде почивка на част от основните си футболисти. Не бих казал, че това е предимство за нас. Даже задачата ни ще се утежни, защото футболистите на гостуващия тим, които ще влязат на терена, ще искат да се докажат.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg