Откриха Държавното първенство по кикбокс в Пловдив! Трима пловдивчани вече с победи

Наградени бяха и 69 медалисти от Световното първенство за кадети в Йезоло

29.10.2022 13:15 4260 0
Откриха Държавното първенство по кикбокс в Пловдив! Трима пловдивчани вече с победи

Официално откриха Държавното първенство по кикбокс и татами за Купа Бултрас в Пловдив, което се провежда в зала "Сила". Организатор на първенството е Bultras Fight Club. 

На церемонията присъстваха президентът на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай - Галин Димов, който приветстват всички състезатели и им пожела успех.

На церемонията бяха наградени всички 69 медалисти от Световното първенство за кадети в Йезоло (Италия). Страната ни зае историческото първо място в комплексното класиране по медали със спечелени 28 титли, 22 сребърни и 19 бронзови медала, задминавайки сили като Унгария, Ирландия, Великобритания и Италия.

До момента трима от състезателите на Bultras Fight Club записаха победи - Симон Станчев, Теодор Шиндов и Петър Додов.

Заявки от 700 състезатели от 45 клуба има за първенството. 

Първенството за втора поредна година се провежда в Пловдив и отново се организира от Bultras Fight Club заради, който кикбоксът се завърна в Пловдив след сериозна пауза. Държавното първенство за Купа Бултрас вече е ежегоден турнир, който е част от календара на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. 

През тази година Bultras Fight Club организира още турнирът Plovdiv Open 2022, зрелищната международна гала вечер Pro Fight 19 в зала "Колодрума". 

Днес мачовете продължават през целия ден, а финалите са утре. 

Вчера се проведе и семинар за рефери, които имаха възможността да повишат своите степени.

Изпрати новина