Доста интересен уикенд очакват любителите на спорта в Пловдив. 

Футболната програма започва с мач между Ботев и Пирин на 15 октомври от 17:30ч. на клубната база на Ботев, а в неделя на 16 октомври от 16:00ч. на стадион "Пловдив" е пловдивското в Югоизточната Трета лига между Спартак и Локомотив 2. Макар и извън уикенда в понеделник е двубоят между Локомотив и Славия от 17:30ч. на "Лаута". 

Волейболната програма също е богата утре, от 18:30ч. в зала "Сила" ще се играе финалът за Суперкупата по волейбол за мъже между Хебър и Нефтохимик. Утре и в неделя ще се проведе приятелски турнир за Купа "Пловдив", който е организиран от Виктория Волей и ще се проведе в зала "Олимпиада". Участие ще вземат Арда, Родопа Смолян и Раковски Севлиево.

Утре ще се проведе и колоездачното състезание за Купа "Пловдив" в зала "Колодрума". Припомняме, че през тази седмица най-добрият пловдивски колоездач Николай Генов успя да подобри националния рекорд за едночасово каране на писта. 

В неделя от 20:00ч. в зала "Сила" ще има пловдивско баскетболно дерби при мъжете от второто ниво на българския волейбол. Локомотив ще бъде домакин на дубъла на Академик. 

Утре и в неделя на Гребната ще се проведе и Балканска купа по риболовни спортове