Локомотив (София) ще се опита да продължи силното си представяне в плейофната фаза на първенството и да направи решителна крачка към класиране за евротурнирите. В момента "железничарите" са здраво стъпили на второто място, като имат преднина от 3 точки пред Литекс и ЦСКА.

За Берое двубоят в "Надежда" е последен шанс да остане в битката за Топ 3. Заралии са на 5-а позиция и изостават на 6 точки от днешния си съперник, който наскоро ги разгроми с 4:1 в Стара Загора. Двама от титулярните защитници на Локомотив - капитанът Александър Бранеков и Траян Траянов, са контузени.

Това ще принуди наставника Димитър Васев да пусне като централна двойка Марко Ранджелович и Камен Хаджиев, който по принцип е ляв бек. В предни позиции ще се разчита на Ламжед Шехуди, за когото се говори, че е трансферна цел на отбори от Турция и Китай.

Владислав Романов и Евертон Джилио Том ще играят по двата фланга на атаката, а Емил Гъргоров ще организира играта на "червено-черните". За берое като единствен нападател ще действа Георги Андонов, а зад него ще играят Крис Гади Елиаш да Силва и Савио Нсереко. Наказан е Салим Керкар.

С предимно дефанзивни функции в средата на терена ще са натоварени Георги Костадинов и Игор Джоман. Локо няма допуснат гол в 4 поредни мача, но пък Берое не инкасира попадение в нито едно от петте си гостувания в София през сезона.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК!

TrafficNews.bg