Единствената пречка пред това Димитър Димитров – Херо да поеме Левски е, че все още не е ясно дали клубът ще е в състояние да изпълни всички условия, поставени от треньора. Това призна в интервю за предаването Sport7 спортният директор и временен треньор на „сините“ Георги Иванов – Гонзо.

Ето какво заяви Гонзо в телевизионния ефир:

Отношенията ни с Димитър Димитров – Херо са перфектни. Има вариант той да не стане треньор през зимата. Ще ви обясня защо – Херо има условия, които Левски трябва да изпълни, за да може той да дойде.

Оттам идва забавянето, защото все още не мога да кажа дали ще изпълним всички условия и не мога да му дам точен отговор.

Херо желае неща, които всеки един треньор би искал, когато идва на ново място. Ако зависи от мен, Димитров 100% ще бъде треньор. Но в едни преговори винаги има две страни. Така че тук не става въпрос какво искам аз, а какво иска и той. Дано клубът да може да изпълни условията му.

Искам пак да кажа – няма неразбирателство между нас. За момента единственият ми избор е Димитър Димитров, а какво ще се случи след срещата ни, не мога отсега да кажа.

След мача с Литекс вече зададох няколко въпроса към ръководните фактори в българския футбол. Предстои ни мач с Монтана, може би ще напиша всичките ми питания след това. Не искам да изпадам в крайностите.

Моята идея не е да уязвя Борислав Михайлов, нито пък да сменям ръководството на БФС. Аз не съм Дон Кихот, който да се бори с вятърни мелници. Просто искам към Левски да се подхожда професионално – ако не му се помага, то поне да не му се пречи.

Но не може Дисциплинарната комисия да насрочи заседание, а след това да се събира извънредно, за да вземе решение само за един човек – за мен. Това са претенциите ми към тази комисия

TrafficNews