Иван Джиджев, Иван Йончев, Апостол Апостолов, Ангел Ванчев и Георги Несторов остават в Борда на директорите на Ботев Пловдив, предаде репортер на PlovdivDerby.com от базата на канарчетата в Коматево. Джиджев остава председател на борда. Днес не е обсъждана позицията на Тервел Златев, заявиха наши източници. Преди минути заседанието на акционерите в Ботев приключи след 2 часа и 40 минути. ТЦ-ИМЕ, които притежават 39% от Ботев не изпратиха свой представител. Според нашите източници това няма да бъде проблем новият борд да бъде узаконен.

Днес официално бе утвърден щабът на Пепо Пенчев. Коце Видолов официално се завърна в Ботев Пловдив като помощни на Пепо. Това потвърди самият старши-треньор пред нашия репортер на излизане от базата в Коматево, където бе привикан от шефовете. Николай Праматаров ще е другият помощник, който влиза в щаба на Пенчев. В него остават Светослав Гърков, Тихомир Тодоров.

Новият борд на директорите на Ботев Пловдив, който бе гласуван от акционерите днес, отпусна средства на старши-треньорът Пепо Пенчев за кратък лагер в Турция. Канарчетата ще прекарат 9 дни в Анталия, който според запознати ще струва на Ботев близо 20 000 евро. Самият Петър Пенчев пък разкри пред наш репортер, че в Турция тимът ще изиграе три контроли. Съперниците са уредени, но се изчаква официално потвърждение, за да бъдат обявени. Лагерът ще се проведе от 2 до 11 февруари.

Първата тренировка на канарчетата за 2015 година ще се проведе на 12 януари, разбра още PlovdivDerby.com.

Андрей Спасов