Феновете на Локомотив Пд изказаха благорадност на 9-годишния ученик Боян Христов затова, че подкрепи кампанията им PLOVEDIV срещу COVID-19. Благородната инициатива на Фенклуб Локомотив Пловдив за набиране на средства за Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив продължава, като събраната сума ще се използва за набавяне на консумативи, оборудване и реанимационни легла и ще бъде преведена директно на болничното заведение. Кампанията е достъпна за всички чрез платформата HelpKarma. Своите дарения може да изпратите чрез банков превод, PayPal или с карта.

Благодарим на Боян Христов на 9 години за неговата силна подкрепа на кампанията ни PLOVEDIV срещу COVID-19. Вярваме, че с посещението си в неговото училище НУ "Христо Ботев" през миналата година представителният отбор на Локомотив Пловдив е разпалил още по-силно огъня на черно-бялата идея в неговото сърце!

Благодарим ти за помощта, Бояне! Тя е важна за целия град! Родителите ти могат да се гордеят с теб и заслушават похвала, че са отгледали такъв страхотен юнак като теб!, написаха феновете на черно-белия клуб.