Хари Магуайър отдаде почитта си към бившия футболист на Шефилд Юнайтед Джордж Балдок, след като той беше намерен мъртъв в дома си в Гърция в сряда. Доскорошен ас от Висшата лига бе намерен мъртъв в басейна си само на 31 Доскорошен ас от Висшата лига бе намерен мъртъв в басейна си само на 31. 31-годишният играч изигра над 400 мача в английския футбол и прекара седем години с „остриетата“, като два пъти спечели промоция във Висшата лига , преди да се присъедини към гръцкия Панатинайкос това лято.

В публикация в Instagram Магуайър сподели снимка на Балдок с надпис „Почивай в мир“, придружен от емотикони с разбито сърце. Шефилд Юнайтед отдаде почит на своя бивш играч с публикация в официалния си X акаунт: „Бранителят напусна клуба през лятото след седем години на „Брамал Лейн“ и беше изключително популярен сред привържениците, персонала и съотборниците, които обличаха червено-бялата фланелка заедно с него Искрените съболезнования на всички, свързани с Шефилд Юнайтед, се изразяват в семейството и приятелите на Джордж“.

Бладок беше намерен мъртъв в басейна в къщата си в Гърция. Все още не е ясно каква е причината за смъртта му. 

Бившите клубове на Балдок - Шефилд Юнайтед, МК Донс, националните отбори на Гърция и Англия също почетоха паметта на футболиста. 

Намериха мъртъв футболист на ПанатинайкосТой е бил открит в басейн в къщата си