Забраната за тютюнопушене на закрито цели да предпазва здравето ни, но когато е замесена печалба, собствениците на заведения с удоволствие си затварят очите. Примери за това има не само в Пловдив, но и в цялата страна. Най-честият подход - чашки с вода вместо пепелници, обяснения, че клиентът носи отговорността и т.н.

В ресторант на булевард "Дунав" в Пловдив обаче са решили, че няма проблем да дадат пепелници на клиентите. Снимки от мястото ни изпрати читател на TNS.bg, останал възмутен от другите гости на ресторанта, които най-спокойно пушели вътре. Часът бил около 19:30 ч., а за удобство на нарушителите от заведението, които също са в нарушение, раздали пепелници. 

Постоянно се оплакваме, че някой някъде нарушава закона и все се чувстваме ощетени, но не можем да спазваме простички правила, когато сметнем, че са в противоречие с нашите желания.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на проблемите, с които се сблъскват.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TNS.bg