Коалиция "Народен съюз" обяви подкрепата си за Славчо Атанасов като  кандидат за кмет на Пловдив. Съпредседателите на  обединението от партии  Светлин Танчев и Драгомир Стефанов бяха категорични, че застават зад този избор, тъй като Славчо Атанасов е човек, който има ясна визия за развитието на Пловдив и знае как да отстоява интересите на избирателите си. „Доказал го е и в работата си в парламента, и преди това като кмет на Пловдив. За нас е чест да подкрепим един човек с визия, който знае как Пловдив да стане не само културна столица , но и достоен европейски град“, каза Светлин Танчев.

„Градът е спрял в развитието си. Опитите на Иван Тотев да симулира дейност през последните няколко месеца едва ли ще заблудят пловдивчани. Едва ли хората ще се подведат по няколкото кръгови кръстовища и опитите за подмяна на асфалта на два-три булеварда. В същото време има сериозни проблеми и сериозна безработица“, допълни Драгомир Стефанов.

БАСТА, Земеделски народен съюз, Гергьовден, БДС-Радикали, ССД и ГОРД, подкрепени от „Бъдеще и развитие на България“ и Българска земеделска партия влизат в коалицията.

„Благодаря за подкрепата на Коалиция „Народен съюз“. Приемам я като подкрепа за начина, по който управлявахме преди 4 години в Пловдив и който сега искаме да върнем на пловдивчани – открито  управление, с грижа и близо до хората, с визия за развитието на града за години напред. Затова, за мен по-важна от всяка политическа подкрепа е подкрепата на пловдивчани “, заяви Славчо Атанасов.

Коалиция „Народен съюз“ подкрепи Славчо Атанасов като кандидат за кмет на Пловдив, но излиза със свои кандидати за районни кметове и листа за общински съветници. Журналистът Людмил Попов е водач на листата. Инженер Костадин Воденичаров е кандидат за кмет в„Южен“, кардиологът д-р Калин Кръстев е кандидат в „Западен“ , инж.Йордан Станишев - в „Тракия“ и Андрей Калоферов – в „Източен“.

Oще новини от деня може да видите ТУК

TrafficNews.bg