Практиката да се разкопават новоасфалтирани улици и булеварди в Пловдив продължава с пълна сила. Огромна дупка запълнена с чакъл дебне шофьорите на улица „Владивосток” до Гребната база в Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.bg

След ремонт до шахта в средата на новата настилка, камъни хвърчат по колите и по преминаващите по тротоара пешеходци. При преминаване на автомобили, гумите закачат изровената настилка и изстрелват парчета от нея в различни посоки. От снимките се вижда, че размерът на някои от камъните е колкото гюле.

„Като нищо ще стане някаква беля”, коментира читателят ни.

Улица "Владивосток" беше затворена в петък за авариен ремонт на магистрален водопровод, съобщиха от Община Пловдив. Същата улица беше асфалтирана преди около две години, явно без да бъдат подменени тръбите, които минават по нея. 

Надяваме се практиката по разкопаване на новоасфалтирани улици и булеварди да бъде преустановена, защото така парите за ремонт отиват на вятъра.

Подобна е и ситуацията с разкопания вече на няколко места бул. "Александър Стамболийски", който беше ремонтиран преди две години. Участъкът от Драгановите гробища до пловдивския затвор отново е за ремонт. На няколко пъти той беше разкопаван за кърпене на дупки, полагане на тръби и свързване на имоти с канализационната мрежа.

Разкопан заради авария беше и бул. "Цар Борис Трети Обединител". На няколко места пък беше разкопан новия асфалт по булевард "6-ти септември". Преди два дни на няколко места е разкопана и асфалтираната преди две години улица "Поручик Въльо Стефов" в пловдивския район "Южен". 

"След всяко разкопаване, асфалтът пропада, защото ремонтът след това не се прави качествено и така улицата се превръща в селски път", коментират хора от квартала.  

Заради огромна дупка на неремонтираната част от бул "Александър Стамболийски" в петък аварира автомобил и потъна автобус от градския транспорт - историята - ВИЖТЕ ТУК

Абсурдите на бул. "Александър Стамболийски не спират до тук. Тази седмица се появи пешеходна пътека с дупка- ВИЖТЕ ТУК  

Благодарим за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg