Кандидатът за кмет на район „Западен“ Димитър Колев и представители на районната организация на ГЕРБ зарадваха възрастните хора от пенсионерския клуб в квартал „Прослав“ с телевизор.

В началото на месеца – на 1 октомври, Димитър Колев бе отново гост в пенсионерския клуб по повод Международния ден на възрастните хора. Тогава те споделиха пред него, че имат проблем с телевизора и не могат да гледат любимите си предавания и сериали.

От ГЕРБ Западен приеха присърце молбата на хората и днес лично председателят на районната организация и кандидат за общински съветник Ясен Михайлов заедно с колегата си Димитър Караилиев и кандидатът за кмет на района Димитър Колев донесоха така желания телевизор.

Тримата бяха посрещнати с бурни аплодисменти от възрастните хора, които не скриха вълнението си от новата придобивка. Те изразиха надежда, че Димитър Колев ще бъде отново кмет на района и ще им помага и в бъдеще, а той ги призова на 25 октомври да гласуват с №3 в бюлетината за кмет, районен кмет и общински съветници.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg