По време на събитието той се запозна с идеите за развитие на общината от страна на кандидата за кмет от ГЕРБ Пламен Гошев. Очаквано най-силен интерес у бившият ни международен съдия предизвика проекта за реконструкция на градския стадион и останалите спортни обекти.

Двамата поговориха в детайли за възможностите за реализацията на проектите, като Узунов сподели огромния си управленски и административен опит, както като бивш елитен рефер, така и като дългогодишен спортен администратор на чело на футболен отбор от елита.

„Поговорихме си с г-н Гошев, той има прекрасни идеи за възраждане, както на спортната база в Куклен, така и на няколко спортни клуба. Виждам, че той не само има желание, но и знае как да постигне всичко това. Обсъдихме нещата в детайли, стигнахме до там да коментираме цената на едно чисто ново тревно покритие за стадиона, заедно с напоителната и дренажна система.

Вярвам, че кукленци ще направят правилния избор, гласувайки с номер 4 в бюлетините на 25-ти октомври, защото в лицето на г-н Гошев виждам подготвен администратор, който може да се справи с предизвикателствата пред общината.

От своя страна поемам ангажимента да помагам с огромния си опит в сферата на спортната администрация, за да може новото общинско ръководство да се справи по-бързо с належащите проблеми“, заяви Узунов.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg