Близки и приятели на 3-годишно момче от Раковски събират средства за лечението на детето. Малкият Антъни е диагностициран с Хронична грануломатозна болест. Тази болест е изключително рядко наследствено нарушение на имунната система.

Ето какъв апел отправят неговите близки:

/Публикуваме текста без редакторска намеса/

"Здравейте, мили дарители, приятели, близки, съграждани, познати и непознати добри хора с големи сърца! Това е Антъни, на 3г. и 11мес. , от гр. Раковски. Той и неговото братче близнак Денис, са с поставена диагноза Хронична грануломатозна болест. Тази болест е изключително рядко наследствено нарушение на имунната система. Това е вродено генетично заболяване, при което липсва ензима NADPH оксидаза, в резултат на което неутрофилните гранулоцити (вид кръвни клетки, част от имунната система) не могат да убият погълнатите от тях бактерии.

За съжаление неговото братче Денис, преди дни стана звездичка, която ще бди над Антъни. Антъни, има голяма нужда от нас, за да живее. Изпратени са запитвания към болници в Германия и Турция, и очакваме офертите за лечение. Ще му бъде направена трансплантация на костен мозък и последващо лечение, което ще го превърне отново в здраво и игриво дете. Моля ви, да помогнем за пореден път на едно слънчево и лъчезарно дете да живее, държава нямаме, но пък имаме Хора с огромни сърца!”

Всеки, който желае да дари, може да го направи чрез следните сметки:

UniCredit Bulbank
IBAN BG97 UNCR 7000 1598 0425 75
BIC UNCRBGSF
Стефан Диев( баща на Антъни)

REVOLUT
LT 18 3250 0775 0647 8941
revolut.me/sdiev