Проблемът с аварията на улица в Аджисана, която не бе на никой известна , вече е остранена от ВиК, съобщиха за TrafficNews. Медията ни публикува материал, в който се разказваше за недоволството на пловдивчани. По техен разказ тя е в окаяно състояние вече 13 години и  никой не е взел мерки за асфалтирането й, а заедно с това бе наводнена доста дълго време.

Локацията е ул. „Плиска” №4, а според живеещите на мястото, повече от седмица тя е била пода вода, а нормалното преминаване е било почти невъзможно. В кооперацията, която се намира  на улицата живеят над 20 семейства и са били с дни принудени да газят в кал.

Когато медията ни се свърза с ВиК се оказа, че те не отговарят за  въпросната авария. Въпреки това ВиК през вчерашния ден са се заели с отстраняването на проблема. По думи на живеещ в района, аварията се е породила от спукана тръба, по която сега се работи.

Сега жителите на района се надяват да се обърне повече внимание на локацията и да бъде положен асфалт по ул. „Плиска”.

Пловдивчани пропищяха от улица в Аджисана, наводнена е от седмицаОт 13 години тя няма асфалт, а живеещи в района подават сигнали до институциите