Полицаи са блокирали всички улици около къщата на Венцислав Караджов. Районът около болница „Каспела“ е отцепен, а тежковъоръжени полицаи са обсадили къщата, в която бяха намерени мъртви родителите му.

Припомняме, че експолицаят се барикадира в къщата на родителите си, след като днес е разбрал за присъдата на ВКС, която потвърждава, че ще лежи до живот за убийството им.

Пред TrafficNews адвокатът на Караджов – Зоя Тошкова потвърди, че той се е затворил в къщата в квартал „ Христо Смирненски“. Днес тя му е съобщила мотивите на ВКС, с която отреждат доживотен затвор.  Мъжът е казал на сина си, с който живее на регистрирания адрес на домашния му арест, да не се прибира в дома си. След това е махнал гривната си и е отишъл в бащината му къща. Наскоро пък жена му го е напуснала.

Пред Тошкова Караджов казал, че не е невъоръжен, но не е ясно с какво оръжие разполага. Той заявил още, че е невинен, но нямало как да го докаже в тази съдебна система. Накрая той допълнил, че няма какво да губи, както и че няма да влезе в затвора невинен.

Той е благодарил на адвоката си, като заявил, че за него е било чест тя да го защитава. Тошкова се опитва да го убеди да се предаде, но до този момент няма резултат. 

Очаквайте подробности!

Експолицаят Венцислав Караджов се барикадира в Пловдив! Заявил, че жив няма да излезеДнес ВКС потвърди доживотната присъда на мъжа за убийството на родителите си