Един трагичен случай в Пловдив стана причина в социалните мрежи да се излеят десетки злостни и абсолютно неоснователни клевети срещу медията ни. Смъртта на 58-годишната Венета Бръмбарова /Бонева/ , отразена от TrafficNews, се превърна в основна тема, след като една от дъщерите й - певицата Весела Бонева, съобщи пред местен сайт, че "майка й е жива и здрава". Тя заяви, че "в семейството й няма трагедия и майка й е жива и здрава". Твърди, че " е силно разочарована и обидена от неверните твърдения, които според нейни думи са тръгнали от жълти медии, позовавайки се на непотвърдени източници". 

С цялото уважение към трагедията на семейството, няма да коментираме причината, накарала Весела Бонева да направи подобен коментар. Даваме си сметка, че в такъв момент, решенията които човек може да вземе и реакциите му, са плод на силни емоции и отказваме да бъдем съдници.

Отправените обвинения към медията ни обаче са прекалено тежки, за да подминем изнесената информация с мълчание. 

Медиите, които действително държат на истината и достоверното отразяване, извършват проверка на информацията си, преди да я публикуват. Статията за смъртта на Венета Бръмбарова е публикувана в TrafficNews след серия проверки на всички изнесени факти. 

Екипът на TrafficNews  отново изказва съболезнованията си към семейството на починалата жена.