Трудно майка с количка ще премине по този тротоар на ул. "Отец Паисий" в Перник. Архитект се изложи - да не е завършил онлайн обучение, тъй като перничани са в шок от решението му да бъдат поставени над 60 броя метални стълбове по средата на тротоар, намиращ се на улица "Отец Паисий", пише Glas.bg. Въобще кой разрешие това безумие да се случи?

Не е ясно кой стои зад решението да бъдат поставени метални стълбове по средата на тротоара, не е ясно и кой е разрешил това да се случи. За "извращението" сигнализира Калин Спасов.

"Извращението на ул. "Отец Паисий" с поставяне на КОЛЦИ по средата на тротоара. Има поне още 60 бр. по цялата улица. Проектантът да си запали дипломата", това написа в социалната мрежа Спасов.

Калин Спасов сподели и снимки. Именно от фотосите става ясно, че по този тротоар трудно би преминала майка с детска количка, а и не само, хората в инвалидни колички - те как биха преминали през трасето? Явно ще трябва да слизат на пътното платно...

Илиан Анастасов предполага в коментарите под поста: "Сигурно, Че прават асма", написа той.

"Цялата улица е под всякаква критика. Пълно е с излишни знаци, поставени на неподходящи места", твърди Пламен Зафиров.

"Това е да се крепи човек когИ е пил", пошегува се Илиански Симеонов.

Станимир Иванов отбелязва, че и в други градове е виждал същото изпълнение на новоремонтирани тротоари. "Явно е някаква нова мода", добавя той. 

Междувременно в дискусията изненадващо се включва и PR-ът на община Перник Адриан Скримов.

Скримов отбелязва, че общината вече е спряла монтирането на знаците. Той добавя още, че ще се наложи фирмата изпълнител да ги премести и възстанови настилката за своя сметка.