Въпреки многократни материали на TrafficNews.bg, в които ви показахме безстопанствеността на подлеза на панаира, за жалост се стигна и до инцидент. Възрастна жена падна по време на преминаване в съоръжението.

Тя се строполила във водата, а десетки пловдичани се стекли да й помагат. Хората успели да я вдигнат и да повикат нейни близки. За щастие, жената е без сериозни наранявания. Това сигнализира читателка на TrafficNews.bg.

Тя разказа още, че инцидента се случил докато пловдивчанката се клатушкала по импровизирана от камъни пътечка в средата на огромен гьол, които не е от днес или вчера. Една от плочките се разместила и така бабата е паднала във водата.

„Просто нямам думи за безхаберието на хората, стопанисващи този подлез. Мирише, мръсен е и не на последно място вечно е пълен с вода. От тук минаваме стотици хора всеки ден. Ето, стана белята, жена за малко да се потроши. Това ли чакат?”, гневи се читателката ни.

Само преди броени дни ви показахме как абитуриенти газиха във водата, за да стигнат дори ресторанта, където да празнуват.

Това обаче не помрачи доброто им настроение и те се отправиха към хотела с усмивки, отброявайки до 12.

Многократно сме ви запознавали с този проблем на хората в района. През подлеза непрекъснато минават възрастни, както и туристи, и чужденци от хотела срещу Панаира.  Пловдивчани сами са си решили донякъде проблема. Сложили са камъни и летви, по които да минават, за да не се намокрят.