„Нормално ли е чалга музика да кънти от апартамент в 2:30 часа през нощта пред 2-ро РПУ?”. Това пита пловдивчанин, който миналата вечер е преминавал пеша по бул. „Васил Априлов” в Мараша и се е възмутил от това, което е чул. По думите му от един от апартаментите в блок намиращ се на кръстовището на бул. „Васил Априлов” и ул. „Генерал Данаил Николаев” се е чувала много силна музика, както и силни викове.

„Това е тотална липса на възпитание и усещане за живот в обществото. Тези хора все пак имат съседи, не им ли е неудобно, а съседите не подават ли сигнал до полицията, която се намира буквално отсреща?”, споделя читателят ни.

Мъжът добавя, че лично той е отишъл до районното, като е подал сигнал за изключително силната музика. Дежурният полицай обаче му заявил, че не са получавали оплаквания от съседи на въпросния мъж, който е слушал силно музика.

„Както каза дежурният, вероятно им харесва на хората, или пък са тотално обезверени от полицията. Чува се брутален бас как кънти и наистина не мога да проумея хората в блока как издържат. Надявам се хората да проумяват, че това, за което си затваряме очите, утре ще е норма!”, пише още той.