Рангел Бизюрев направи изненадващи самопризнания по делото за убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Припомняме, че вчера в съда той разказа как е извършил жестокото престъпление.

Рангел Бизюрев направи самопризнания, разкри зловещи подробности от убийството на Митко от ЦалапицаНе съм предполагал , че с 4 удара ще го убия. Близнаците организираха укриването на трупа

Рангел Бизюрев с нова версия за заравянето на трупа на МиткоВторият близнак отказа очна ставка с подсъдимия

„Да, той каза, че е ударил Митко няколко пъти, но в торса, а не в главата. На този етап никой не признава, кой е удрял детето ми в лицето“, обясни Атанаска Бакалова, майка на убитото момче.

Тя сподели, че е научила от дадените показания в съдебната зала, че Рангел Бизюрев е натоварил момчето в колата и е отишъл до дома на близнаците. След това с две коли са отишли на полето, където са решили да заровят тялото на Митко.

„Има много противоречиви показания. Днес ще чуем показанията и да останалите свидетели по делото, но аз се надявам Рангел Бизюрев да обясни кой и по какъв начин е участвал в това престъпление. Надявам се да го направи обективно и честно“, каза още опечалената майка.

Според нея показанията на близнаците и Бизюрев се разминават. Доколкото тя знае, самият Безюрев бил в шок от случилото се, а близнаците съзнателно и без да са били принуждавани от никога са засипали Митко със строителни отпадъци.

Майката настоява също така Атанас Гунчев да обясни какво знае по случая, тъй като неговата версия е различна от тази на близнаците и от тази на Бизюрев.

Атанаска Бакалова все пак се надява, че в крайна сметка случаят ще се разплете, а виновните ще си понесат наказанията.

„Надявам се Рангел Бизюрев да каже цялата истина. Вчера близнаците отказаха да говорят. Днес се очаква да има очна ставка и да се види кой лъже и защо лъже“, каза още Атанаска Бакалова пред bTV.

В хода на делото трябва да бъдат разпитани 37 свидетели и 14 вещи лица.