Пловдивчанин, едва оцелял след тежка произшествие, спешно се нуждае от средства, за да продължи пълноценно живота си. Емануел е на 22 години. В началото на май той катастрофирал край Пазарджик.

Пловдивчанинът е претърпял няколко животоспасяващи операции, преминал е през ръцете на десетки лекари в три болници. Наложело се е ампутация на крака.

Четири месеца след ПТП-то, Емо вече е удома. За да продължи пълноценно живота си обаче, той има нужда от протеза и специализирана рехабилитация. Сумата необходима за неговото протезиране и това да води пълноценен начин на живот е непосилна за семейството, а именно - 132 200 лева.

Близки на 22-годишният мъж се обръщат със зов за помощ.

Ето какъв апел отправя майката на Емануел: 

„На 8 Май 2024г., синът ми Емануел на 22 години, претърпя ПТП следствие, на което се оказа в критично състояние, с опасност за живота, с натрошен таз и сакрум, както и ляв крак в много тежко състояние. Екип на Спешна помощ го откарва до МБАЛ "Пазарджик" с, огромна кръвозагуба. Наложи се да му направят ампутация на ляв крак до подбедрица. В следствие на травмите се стигна по спешност до коремна операция, заради пробито тънко черво - перитонит, както и проблеми с белите дробове - хемоторакс.

След 13 дни престой в Интензивното отделение в Пазарджик го прехвърлиха в УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив. Приеха го с три вътреболнични инфекции, едната, от които Сепсис. Няма да коментирам седемдневния престой в Пловдив, но със съпруга ми взехме решение да транспортираме сина ни до УМБАЛСМ "Пирогов" - София. Тук за трети път се наложи да спасяват живота на Емануел. Заради вътреболничните инфекции и качеството на друга медицинска интервенция, от по-рано, се наложи втора ампутация вече до бедро. На 38-я ден след катастрофата екипът на Пирогов начело с проф. Енчев, успя да извърши операцията на таза. Късно, но цяло чудо!

Не искам и не мога да Ви опиша ужаса, болката, страха, отчаянието и психическото състояние от преживяното, от страна на детето ми и това, което с баща му изживявахме денонощно покрай него в продължение на 52 дни.

Емануел беше спасяван три пъти, претърпя 5 операции от множеството политравми, психически състояния и все пак успя да се пребори за живота си.

Четири месеца след нещастния инцидент вече може да бъде протезиран. За целта трябва да бъде настанен в център за протезиране и рехабилитация. Сумата необходима за неговото протезиране и това да води пълноценен начин на живот е непосилна за семейството ми - 132 200 лева.

Моля, всеки който може да помогне!"

IBAN:BG34STSA93000028489154

BIC:STSABGSF

Емануел Емилов Мишев

Банка ДСК АД